Om TaStyring

TaStyring er et enkelpersonsforetak som ble etablert i april 2010. Det eies og drives av Siri Hjartholm som er sertifisert Meta-Coach innen Neuro-Semantikk. For å si det enkelt handler det om å finne den bakenforliggende grunnen til dine følelser, tanker og handlinger knyttet til en «trigger».

Coaching er ingen terapiform, men en samtaleform for mennesker som ønsker å bli mer bevisst på sitt følelse-, tanke- og handlingsmønster.

Coaching handler om å ta tak i de utfordringene du har knyttet til en trigger. Coaching handler om å hente opp ressurser og svar hos deg selv som vil forløse mentale blokkeringer, gi slipp på gamle mønstre og komme deg videre.

Jeg bruker en strukturert refleksjonsmetode innen Neuro Semantics, https://www.neurosemantics.com og leder deg gjennom en trygg prosess for å oppnå det du ønsker.

Samtalene har fokus på hvordan du reagerer på ytre påvirkninger, hvordan du kommuniserer med deg selv og de rundt deg. Der du stopper opp og ikke klarer, tørr eller kan gå lenger i din egen prosess, er jeg den som leder, og utfordrer deg på en trygg måte til å åpne lukkede dører, se andre muligheter, tenke nye tanker. På den måten kan du få den utviklingen du selv ønsker og nå de målene du setter deg.

Jeg jobber ut ifra teorien om at du har alle ressursene som skal til for å lykkes. Jeg hjelper, støtter og styrer deg gjennom prosessen for å hente de opp og bruke de på riktig måte.

Alt starter med deg selv!

 

Fakta om TaStyring

TaStyring er et enkeltpersonsforetak

org.nr: 995414082mva

Ble opprettet i 2010

Eier: Siri Hjartholm

Postadresse: Syrinveien 9, 3482 Tofte

Besøksadresse: Syrinveien 9, 3482 Tofte

Kundegrupper: Privatpersoner, ledere og gründere

Tilbud: 1-1 Coaching knyttet til personlig utvikling, Onlinekurs innen intern kommunikasjon og personig utvikling. Foredrag knyttet til intern kommunikasjon og personlig utvikling